Dagens i landsproblem

Jag köpte en ny inpackning på åhlens som inte luktar gott alls :( måste tvätta håret i morgon igen för jag står inte ut med lukten. Jag tycker den luktar kille o jag vill inte lukta kille i håret.

Fast en sak som är bra är att sötnosen e tillbaka så jag kan sova gott inatt :) kan inte sova själv.. :P

Dagens i landsproblem

Är om jag ska cykla och riskera att halka vilket jag säkerligen lär göra.
Eller gå hela vägen.
Eller gå en bit till bussen o ta den.



Det blir antagligen bussen för då kan jag kanske om jag har tur bli hämtad i eftermiddag :)

Nu frukost och försöka borsta ut mitt rufs till hår, jag behöver verkligen klippa mig. Vet dock inte riktigt vart i så fall.


Chokladsås

Var grymt godissugen efter maten så jag satt o kollade lite recept på internet o hittade ett på en jättegod chokladsås :)

1 portion 

1msk kakao
1msk socker
1msk grädde, mjölk eller vatten

Jag tog mjölk för det var vad som fanns i kylen :P
Vispade ihop allt i en kastrull och sedan på plattan :) blev jättegott ihop med varma hallon och lite glass :)
Jag gjorde 3 portioner till 2 personer men den blir så chokladig så det räcker gott och väl med en portion per person :)


Frukost?

Man ska kanske ta och äta lite fukost nu. Vaknade vid halv 3 hur man nu lyckas, mycket onödigt.
Det skulle behöva städas lite här oxå.. men.. det händer väl när det är två torsdagar i samma vecka.. :P
Ska åka till viken i helgen men vet inte om det blir på fredagen eller lördagen än. Men nu får man väl diska lite i köket så det går att laga lite frukost :P

Kallt o trött

för er som inte redan visste det så är det KALLT ute! sitter just nu i a huset o fryser. har haft tenta o skulle bli hämtad efteråt så jag ringer o väcker honom o han säger att han ska gå upp. ringer igen 15min senare o en sovande röst svarar men lovar att han ska åka med än gång då.. så nu sitter jag här o väntar. är jättetrött oxå för min dygnsrytm ligger på o vakna runt 12 o inte vid kvart i 6 som jag gjorde i dag. usch.

Plugga

Omtenta är tråkigt! Har suttit och pluggat lite till den o ska snart åka hem och hämta dom gamla tentorna o se vad det va för frågor.. Sååååååå pepp! Weeeeiiii! not! men men sånt som måste göras. Nu är dagens första fråga vad man ska äta bara.



Mycket god mat för några veckor sedan. Köttfärsbiff med fetaost och grönsaksröra. Mums! (och även killar kan äta det även att det är lite nyttigt med grönsaker :p )

RSS 2.0